Vaccine Robotten

William og Ali fra Højmeskolen, som har lavet spillet Vaccine Robotten, hvor man skal skyde Covid-19 vacciner på syge mennesker, før de når ind i Bilka.

Prøv Vaccine Robotten her

Klimacube

Prøv Klimacube her

Fix the Train

Lilja, Omar, Selma og Karim fra Munkebjergskolen, som har lavet spillet Fix the Train, hvor man skal styre et tog rundt i en labyrint, for at samle delene til et andet tog, der er gået i stykker.

Prøv Fix the Train her

Ocean Guardian

Prøv Ocean Guardian her

Minigames til STEM undervisning

Minigames der hjælper med at introducere A’et i STEM-undervisningen.

Prøv Minigames til STEM her

The Heroes of the Air

Teis og Julie fra Åløkkeskolen, som har lavet spillet The Heroes of the Air, hvor man både skal skyde på mål, og svømme rundt og samle skrald i havet.

Prøv Heroes of the Air her

Bæredygtige Investeringer

Prøv Bæredygtige Investeringer her

John Karlo og hans robot

Jan og Halfdan fra Risingskolen, som har lavet spillet John Karlo og hans robot, som er en fortælling om hvordan robotter kan falde i de forkerte hænder og blive brugt i en ond sags tjeneste. 

Prøv John Karlo og hans robot her

Pandoras kø app

Prøv Pandoras Kø App her

Klima Question

Rasmus og Nicolaj fra Lumby Skole, som har lavet spillet Klima Question, som gør os klogere på klimaforandringerne og giver os et skub i retning af at passe bedre på naturen.

Prøv Klima Question her

Børns Rettigheder

Vi kommer fra Tagensbo skole, og har lavet et her spil for at lære børn mellem 9-12 deres rettigheder. Vi har arbejdet sammen med børns vilkår. (I det her spil er der konsekvenser, og man trykker på det tal som står der ellers går der rod i spillet.) Der er ikke noget rigtigt eller forkert men ved nogle er der en bedre mulighed.

Prøv Børns Rettigheder her

Hent Opladeren

Liva og Emil fra Risingskolen, som har lavet spillet Hent Opladeren, som på en sjov og underholdende måde, sætter fokus på robotters behov for strøm.

Prøv Hent Opladeren her

3d simulation af mere bevægelse på arbejdspladsen

Prøv Simulationen her