Coding Class finalen 2021 starter 22. juni klokken 12:15

Mød dommerpanellet

Casper “Cadian” Møller

Casper er ‘in game leader’ på det danske hold Heroic, der på den seneste opgørelse over verdens bedste hold, placerer sig på en imponerende anden plads. Casper har formået at gøre en karriere ud af det som startede som en hobby. Casper er med sin viden og erfaring fra spilverdenen, dette års dommer i kategorien Gaming. 

Maria Jarjis fra WTF er det?

Maria Jarjis har de sidste to år drevet YouTube-kanalen ”WTF er det?”, hvor hun hver uge uploader sjove og informationsrige videoer, der undersøger videnskabelige emner eller udforsker gys og mystiske fænomener.  Marias Videoer er blevet set over 20 mio. gange. Maria er den eneste YouTuber i Danmark, med fokus på videnskab og information. Maria har med sine skæve videoer, og formidling i øjenhøjde, været med til at skabe plads til videnskab på SoMe. Maria er derfor dette års dommer i kategorien Innovation. 

Camilla Adam fra NØRD på DR Ultra

Du har måske set Camilla Adam i DR Ultras program NØRD, hvor hun bland andet har formidlet viden til børn om ultra:bit og teknologi. Camilla er uddannet civilingeniør i spiludvikling og læringsteknologi, har været underviser på Robot Camp og beskriver sig selv som legende og nysgerrig – to kvaliteter som går godt i hånd med læring om teknologi. Camilla er derfor dette års dommer i kategorien Kodning.