Hele landet

IT-Branchen er stifter og projektejer af Coding Class, og arbejder hele tiden på at få flere skoler, kommuner og virksomheder med. Er du interesseret, så kontakt Mette Lundberg, direktør for politik og kommunikation hos IT-brachen, på 27161380 eller via mel@itb.dk.

Du kan også besøge IT-Branchens side for Coding Class, hvor du kan læse mere om projektet og dets initiativtagere.

IT-Branchen arbejder på at udbrede Coding Class sammen med en række kommunale samarbejdspartnere, som du kan finde informationer på herunder. 

København

Andreas Birkeholm, Coding Class underviser og koordinator i Københavns Kommune, mail: if26@kk.dk

Fyn

Maria Navntoft Henningsen, projektleder af Coding Class i Odense Kommune, mail: mnh@odense.dk

Århus

Mette Hardis Jakobsen, projektleder IoT Coding Class i Århus Kommune, mail: mhja@aarhus.dk

Eksterne leverandører

Coding Class konceptet er frit tilgængeligt på denne hjemmeside og alle lærere, skoler og kommuner er velkomne til at gå i gang med at bruge det.

Hvis I har brug for ekstern konsulenthjælp til at komme i gang i din kommune eller på din skole, så kan du kontakte f.eks.

  • Lars Reng på Aalborg universitet, der arbejder med at udbrede kodning i folkeskolen, som en del af sin forskning. Kontakt ham via lre@create.aau.dk.
  • EDUGAIM tilbyder Coding Class forløb til både mellemtrinnet og udskolingen. Kontakt Morten Walsted, +45 40341541
  • Guldastronaut udbyder workshops i kodning til børn forskellige aldersgrupper. Hvis du er interesseret i at høre mere om Guldastronauts arbejde, så kontakt Martin Lilliendal Hansen på martin@guldastronaut.dk eller besøg Guldastronaut.dk, hvor du kan læse mere om deres forskellige Coding Class koncepter.