Links

Links til værktøjer

Scratch

Den side vi hovedsageligt bruger til spiludviklingsundervisning i Coding Class

 

Piskel

En side, hvor man kan tegne pixelart

 

Code Combat

En side hvor man gennem kurser kan lære at lave spil og kode

 

Musespillet

Forløbet skal ses som en introduktion til lærerne, der ønsker at arbejde med kodning i undervisningen og som inspiration til at bygge videre med elevproducerede scratch-projekter i flere forskellige faglige sammenhænge i grundskolen.

 

Code.org

Platform for kodeundervisning for børn.

 

Coding Pirates-spillet

Spil, hvor man kan lære idéen bag kodning

 

Tankevækkende videoer om teknologi

 

 

 

 

 

Desuden kan So Ein Ding fra DR bruges til at starte diskussioner. Vi har blandt andet brugt deres afsnit om gode hackers til først at vise de unge, hvad hackere også kan være og for at starte en diskussion med dem om, hvad man må hacke og hvordan man hacker lovligt,